- Counter-Currents - https://counter-currents.com -

Yhdysvallat on valmis valkoiselle identiteettipolitiikalle

[1]460 words

English original here [2]

Yhdysvaltalaiset kansallismieliset ovat valmiita valkoiselle identiteettipolitiikalle [3]. Tämä on ollut odotettavissa [4]. Valkoista maailmaa uhkaa ei-valkoiset, jotka toimivat ja ajattelevat heimoryhminä. Nämä heimoryhmät hyökkäävät suoraan valkoisia kohtaan. Ennemmin tai myöhemmin valkoiset muodostavat oman ryhmänsä taistellakseen tätä vastaan.

Valkoiset ovat olleet hitaita havahtumaan siihen, mitä heidän johtajansa ovat tehneet ja kuinka identiteettipolitiikan rajaaminen pelkästään värillisille on naurettavaa. Tästä huolimatta on ollut vain ajan kysymys, jolloin valkoiset yhdysvaltalaiset heräävät ja tajuavat olevansa valkoisia. Viimeaikaiset mielipidetutkimukset todistavat, että ihmiset ovat heräämässä:

Tästä yllättyneimmät ovat vanhan liiton valkoisten edunajajat, jotka ovat ennustaneet jo vuosikymmeniä heräämisen olevan varmaa. On totta että valkoinen identiteetti oli käytännössä olematon ajatus vielä 1990-luvulla [6], mutta Obaman, Trumpin, Black Lives Matterin sekä väestönvaihdoksen ja jatkuvan valkoisiin kohdistuvan vihan myötä valkoiset ovat heräämässä. Tämä tulee vain kiihtymään [5] mitä enemmän valkoisia vastaan hyökätään, eivätkä vihollisemme näytä hidastamisen merkkejä.

On ymmärrettävää, että tämä suuri herääminen on riemun aihe, mutta nyt ei ole varaa jäädä juhlimaan. Nyt on aika puskea entistä lujemmin. Vaikka valkoiset yhdysvaltalaiset odottavatkin sanomaamme, tulevissa vaaleissa republikaanipuolue ja konservatiiviliike ovat valmiita käyttämään tätä janoa hyväkseen, ja he tulevat toistamaan vanhat virheet: veroleikkauksia miljardööreille, lahjuksia Israelille, värillisille nöyristelyä sekä värisokeaa liberaalia nationalismia valkoisille. Heitä äänestäminen on hyödytöntä, sillä valkoisten syrjinnän vastustaminen valtavirta-argumenteilla on toivotonta. Meidän tulee hyväksyä se tosiasia, että nämä poliitikot edustavat häviäviä ajatuksia, koska he haluavat meidän häviävän. On aika lopettaa heidän kuuntelemisensa ja tukeminen.

Mitä meidän tulisi sitten tehdä?

Ensinnäkin sanomamme levittämistä tulee jatkaa. Valkoisia loukataan heidän valkoisuutensa vuoksi, ja meidän tulee täten määritellä itsemme valkoisiksi. Kun marraskuussa republikaanit nousevat jälleen valtaan, moni valkoinen vajoaa taas syvään uneen. Tämä meidän tulee estää.

Vaikka olemmekin saaneet suuria voittoja ideoiden taistelutantereella, tulee meidän muuttaa yleinen mielipide poliittisiksi voitoiksi. Tämä johtaa toiseen tehtäväämme, eli uuden valkoisten etuja ajavan ajatushautomon perustamiseen, jolla on kaksi päätarkoitusta:

Tämän ajatushautomon perustaminen on syy sille, miksi liityin Counter-Currentsiin.

*  *  *

Counter-Currents has extended special privileges to those who donate $120 or more per year.

To get full access to all content behind the paywall, sign up here:

Fill out this field ONLY if you want to be included in our Paywall Insiders Chat. Keep in mind that membership is open to paywall subscribers only, but there is no further vetting. If you do not want your phone number to be visible to the group, check your profile privacy settings before joining.

Paywall Gift Subscriptions

[11]If you are already behind the paywall and want to share the benefits, Counter-Currents also offers paywall gift subscriptions. We need just five things from you:

To register, just fill out this form and we will walk you through the payment and registration process. There are a number of different payment options.