- Counter-Currents - https://counter-currents.com -

Att bygga den elektroniska etnostaten

914 ord
[1]

Vänligen sprid och återpublicera denna artikel.

Uppdatering: Vår avrättning är uppskjuten till början av nästa vecka. Låt oss hoppas att det löftet infrias.

Njut av den här sajten medan ni kan, för när ni vaknar i morgon kommer Counter-Currents förmodligen att ha släckts ner. Bekymra er emellertid inte, för vi kommer att återvända inom några dagar. Vårt webhotell, som har utsatts för påtryckningar av det antivita etablissemanget och dess vänsterjudiska förtrupper, kommer att stänga ner vårt konto med hänvisning till sina politiskt korrekta ”användarvillkor”.

Det är uppenbart att jag bör anlita en advokat i New Jersey för att kunna stämma dem. Om ni känner till någon lämplig, vänligen kontakta mig på [email protected] [2].

Om ni överväger att göra en donation så är detta rätt ögonblick. För risken är att vi kommer att vara offline en tid framöver.

Notera: Kreditkortsnummer lagras inte på vår server, och samtliga anslutningar är säkra och krypterade.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Vår Bitcoin-adress är:

1ChE5DZVVZJpv8mnJ3fRrtSDrTikBh7uFL

Ni kan även skicka donationer till:

Counter-Currents
PO Box 22638
San Francisco, CA 94122
USA

Det här är en del av en samordnad attack mot förkämpar av vita gruppintressen som utnyttjar den moralpanik som har följt på Unite the Right-demonstrationen. Bara under de senaste dagarna har följande skett:

När Hitler rensade ut i SA kallades det för ”De långa knivarnas natt”. När judar och SJWs ställer till med utrensning, vad ska vi då kalla det för? De regnbågsfärgade penisatrappernas natt?

[3]

Detta är en väckarklocka för vår rörelse.

Trots att vi alla är tvungna att först och främst släcka de eldsvådor som härjar för stunden, måste vi även börja tänka betydligt mer långsiktigt.

Till att börja med måste vi bygga vår egen elektroniska etnostat. Counter-Currents har ett IT-proffs med tiotals år av erfarenhet i vårt team. Hans målsättning är att bygga vårt eget system, uppifrån och ned, från domänregistrering till servrar, webhotell och e-posttjänst. Han letar efter människor med kunnande, utrustning, befintliga institutioner och pengar för att arbeta tillsammans med honom. Om ni vill bli delaktiga i detta, så kontakta mig via [email protected] [2].

För det andra är den elektroniska etnostaten bara en tillfällig lösning. När den väl etablerats behöver vi mota tillbaka vänsterns kontroll över Internet. Vi måste driva på för federal lagstiftning för att:

Vore det inte förträffligt om vi hade något slags skattebefriat policyinstitut med expertis och auktoritet för att kunna processa för sådan lagstiftning och kanske till och med formulera den? Detta måste också ske.

Återigen, njut av vårt innehåll medan vi finns kvar. Donera till oss medan vi finns kvar. Och jag lovar att vi kommer tillbaka, bättre och starkare än någonsin.

Översatt av Omar Filmersson