Print this post Print this post

Det Er Tid Til IKKE At Købe Ind Til Jul

wreath933 words

English original here

Selvom jeg ikke er troende, er julen min yndlingsårstid. Julen får, ligesom hunde, det bedste frem i folk. Den giver en lyst til at forskønne sine omgivelser, og den får en til at gøre gode gerninger.

Den værste form for ondskab er ikke blot at skade folk, men at skade folk ved at udnytte deres godhed. En lommetyv stjæler kun dine penge, en svindler, der stjæler dine penge ved at bilde dig ind, at han samler ind til velgørenhed. Svindleren underminerer selve den tillid, der er fundamentet for et civiliseret samfund.

Det er derfor jeg afskyr kommercialiseringen af julen. Der er en hel økonomi af “fjerde kvartal”-industrier, der er afhængige af julegaveindkøb. Reklamefolk pisker os til materialistiske vanvidsanfald, der giver os en kæmpe forbrugsgæld. Traditionelt begynder juleindkøbene i starten af december, men for nyligt er skæringsdagen dog krøbet længere og længere tilbage i kalenderen. Hvis kapitalisterne fik deres vilje, ville juleræset starte til Skt. Hans.

Men der er en grænse for hvornår juleindkøbene kan starte. Havde religion noget med sagen at gøre, ville den absolutte grænse være påsken, men her er økonomien den afgørende faktor, og juleindkøbene kan ikke starte før forbrugerne har betalt sidste juls gæld.

Fredagen efter Thanksgiving i USA hedder nu “Black Friday”. En “Black Friday” symboliserer traditionelt en massakre eller katastrofe, og det er jeg da også sikker på denne er for mange forbrugere, der køber sig fattige i forbrugsgoder.

Det er for tidligt til at føre nationalistisk politik, men racebevidste mennesker har stadig lyst til at “gøre noget”. Det bedste vi kan gøre er at styrke os selv som et fællesskab. Den bedste måde at gøre det på, er ved at være så uafhængige af det eksisterende politiske og økonomiske system som muligt. Julen er det bedste tidspunkt at begynde denne proces, da det er tiden, hvor vi på kortest tid bruger flest penge på de dummeste ting.

Så det er tid til IKKE at handle ind til jul.

Lad være med at køre dig selv flad med gæld.

1. Undgå gæld. Nedfrys dine kreditkort. Bogstaveligt talt. Gå ind i dit køkken, fyld en beholder med vand, put dine kreditkort ved i vandet og kom beholderen i fryseren. Lad være med at tø dem op før januar. Og når du når til januar, se hvor langt tid du kan undvære dem.

2. Giv frihed som gave. Lav en liste med dem du giver gaver til jul. Hvis du synes du har nok sweatre, sokker og andre “vennegaver”, så ring til dem på din liste og foreslå, at I begge slipper i år.

3. Gengiv gaver. Indrøm det, du har overvejet det. Jeg har selv gjort det utallige gange – typisk med sweatere. Mange køber bare gaver for at købe gaver, så hvad er chancen for at de kender dig godt nok, og giver sig nok tid, til at finde dig den perfekte gave? Dette betyder at mange gaver ikke når den rette modtager første gang. Gengivelse er en måde at hjælpe gaven finde sit rette hjem helt uden omkostninger. Jeg tænker på gengivelse af gaver langt tid i forvejen (faktisk et helt år i forvejen), mens mange folk køber gaver i sidste minut.

4. Skab, Genbrug, Reparer. Kan du lave dine egne julekort, julekranse og pynt? Gør det. Bar dine frugttræer usædvanligt mange frugter i år? Overvej at lave marmelader eller tærter til jul. Har du talent for at bage brød, brygge øl eller vin? Giv det til jul. Gamle møbler er ofte bedre bygget end nye møbler. Lær at ombetrækkes. Kan du binde bøger? Tilbyd at binde en vens yndlingsbog. Kan du sy, strikke eller hækle? Lav noget. Mellem nu og jul har du masser af tid til at gøre nogen af ​​disse ting. Du har endda tid til at lære nye færdigheder.

5. Lær, Opmuntre, Selvstændiggør. Har du talenter og færdigheder du kan lære dine venner? Giv dem “gavekort” (hjemmelavet, selvfølgelig), som giver dem ret til lektioner. Spiller du klaver? Tilbyd dine venners børn begynderlektioner. Kan du reparere din egen bil, din air conditioner, cykel, plæneklipper osv.? Det kan de fleste af dine venner ikke. De bruger tusinder af kroner hvert år på at få deres ting repareret. Lær dem at reparere deres ting og hjælp dem med at spare mange penge og blive mere uafhængige. Er du god til at lave mad? Lær dine venner det.

Hvis du stadig har brug for at købe gaver efter du har gennemgået ovenstående liste, så overvej disse tommelfingerregler:

6. Køb fra lokale, små butikker, ikke store kæder.

7. Køb varer der er lavet af hvide mennesker, ikke vare der er lavet af ikke-hvide.

8. Køb fra kunstnere og håndværkere, ikke masseproducenter af plastik-skrammel.

9. Hold dine penge i racebevidstes lommer. Køb fra racebevidste forlag, bogbutikker og andre forhandlere. Læseheste: Skriv venligst links til racebevidste forhandlere i kommentarfeltet her på artiklen.

10. Affiliate Marketing: Hvis du køber fra Amazon, så gå dertil igennem Counter-Currents, så får vi en kommission uden at det koster dig ekstra. (Hvis du allerede har Amazon.com i dine bogmærker på din computer, så udskift dit gamle bogmærke med URL’en du finder her på siden. Så vil Counter-Currents få en kommission selv hvis du ikke går til Amazon igennem denne side.)

Nej, jeg er ikke Scrooge. Jeg er ikke Grinchen. Jeg prøver ikke at stjæle din jul. Jeg foreslår bare, at vi fejrer jul på en intelligent og kreativ måde, der beriger os som et fællesskab i stedet for at gøre os fattigere, der selvstængiggører os i stedet for at gøre os svagere. Dekommercialiseringen af julen og genforeningen mellem jul, familie og samfund vil faktisk gøre julen mere meningsfyldt og sjovere end nogensinde.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared.
 
Comments are moderated. If you don't see your comment, please be patient. If approved, it will appear here soon. Do not post your comment a second time.
 
Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Our Titles

  White Identity Politics

  Here’s the Thing

  Trevor Lynch: Part Four of the Trilogy

  Graduate School with Heidegger

  It’s Okay to Be White

  Imperium

  The Enemy of Europe

  The World in Flames

  The White Nationalist Manifesto

  From Plato to Postmodernism

  The Gizmo

  Return of the Son of Trevor Lynch's CENSORED Guide to the Movies

  Toward a New Nationalism

  The Smut Book

  The Alternative Right

  My Nationalist Pony

  Dark Right: Batman Viewed From the Right

  The Philatelist

  Novel Folklore

  Confessions of an Anti-Feminist

  East and West

  Though We Be Dead, Yet Our Day Will Come

  White Like You

  The Homo and the Negro, Second Edition

  Numinous Machines

  Venus and Her Thugs

  Cynosura

  North American New Right, vol. 2

  You Asked For It

  More Artists of the Right

  Extremists: Studies in Metapolitics

  Rising

  The Importance of James Bond

  In Defense of Prejudice

  Confessions of a Reluctant Hater (2nd ed.)

  The Hypocrisies of Heaven

  Waking Up from the American Dream

  Green Nazis in Space!

  Truth, Justice, and a Nice White Country

  Heidegger in Chicago

  The End of an Era

  Sexual Utopia in Power

  What is a Rune? & Other Essays

  Son of Trevor Lynch's White Nationalist Guide to the Movies

  The Lightning & the Sun

  The Eldritch Evola

  Western Civilization Bites Back

  New Right vs. Old Right

  Lost Violent Souls

  Journey Late at Night: Poems and Translations

  The Non-Hindu Indians & Indian Unity

  Baader Meinhof ceramic pistol, Charles Kraaft 2013

  Jonathan Bowden as Dirty Harry

  The Lost Philosopher, Second Expanded Edition

  Trevor Lynch's A White Nationalist Guide to the Movies

  And Time Rolls On

  The Homo & the Negro

  Artists of the Right

  North American New Right, Vol. 1

  Some Thoughts on Hitler

  Tikkun Olam and Other Poems

  Under the Nihil

  Summoning the Gods

  Hold Back This Day

  The Columbine Pilgrim

  Confessions of a Reluctant Hater

  Taking Our Own Side

  Toward the White Republic

  Distributed Titles

  Reuben

  The Node

  The New Austerities

  Morning Crafts

  The Passing of a Profit & Other Forgotten Stories

  Gold in the Furnace

  Defiance