Print this post Print this post

Yhdistä itsesi ääriainekseen

Graphic by Harold Arthur McNeill

Graphic by Harold Arthur McNeill

680 words

Suomentanut Jukka Hakola

English original here

On olemassa katkeamispiste – jotkut saavuttavat sen myöhemmin kuin toiset – jonka jälkeen yksilöä ohjaava moraalinen kompassi tekee aidon pesäeron valtavirran yhteiskunnallisiin normeihin. Suhteeni statukseen ja arvostukseen on aikaa sitten vapautunut noista normeista, ja tänään vaikutan pienessä ja kieltämättä vaikutusvallattomassa yhteisössä, joka koostuu heimo- ja traditionalistiveljistä. 

Siinä missä joskus vaati sosiaalista rohkeutta esiintyä identiteettimme ja etujemme puolesta, tänään miellän ihmisten minuun kohdistaman arvostelun ja hyökkäykset kunniamerkeiksi. Tämä on radikalismin ydin verrattuna valtavirtaan, eikä sillä ole mitään tekemistä väkivaltaisten purkausten, epärealististen pyrkimysten tai vieraantumisen kanssa. Itse asiassa, ottaen huomioon yhteiskuntamme olemuksen, identitääriksi ja radikaalitraditionalistiksi ryhtyminen on nimenomaan ratkaisu vieraantumiseen.

Kohtalonamme on voittaa huolimatta siitä millaisia me itse olemme, koska meillä, ja yksin meillä, on hallussamme pyhä totuus: me emme ole humanismin, sekularismin ja globaalin kapitalismin itseriittoisia epäjumalia. Me olemme jonkin itseämme suuremman elintärkeitä rakennuspaloja, osana jotain, joka menee yksilön tuolle puolen. Ainoa mitä meidän tarvitsee tehdä, on jalostaa retoriikkamme toiminnaksi, toimia yhteistyössä ja antaa kohtalon pyörän saattaa asia loppuun.

Minulla oli kunnia viimeinkin tavata David Duke Stormfrontin Smoke Mountain Summit -tapahtumassa viime viikonloppuna. Vitsailin puheessani että nyt voin kehuskella sillä, että minut voidaan virallisesti “yhdistää” valkoisten puolesta toimivaan elävään legendaan. Kunpa olisimmekin kaikki yhtä läheisessä yhteistyössä kuin vihollisemme kuvittelevat meidän olevan! Kunpa eri ryhmittymien välillä olisikin aitoa solidaarisuutta, joka tukee eri ryhmittymien keskinäistä tuttavallisuutta ja kunnioitusta, yksilön ylittävää yhteisöllisyyden tunnetta, silloin me amerikkalaiset valkoiset nationalistit olisimme vakavasti otettava voima.

Ensisilmäyksellä tilanne vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta: hylätään valkoinen nationalismi ja sen paheksutut johtajat ja korvataan ne joillain tuoreilla näkökulmilla, joilla ei ole samaa “taakkaa.” Kunhan vain se olisikin näin helppoa. Ensinnäkin, lähes jokainen meistä on onnistunut yhdistämään itsensä jollain lailla pelättyyn “liikkeeseen.” Kyse ei ole siitä, että vihollisemme vain sattuisivat olemaan eri mieltä kanssamme jollain järkevällä ja kypsällä tavalla. He eivät välitä siitä että kirjoituksesi Stormfrontilla on järkevä ja kunnioittaa kaikkien ihmisoikeuksia. Stormfront on yhdistetty mieheen, joka on yhdistetty järjestöön, joka on yhdistetty liikkeeseen, joka on yhdistetty vuosikymmenten takaisiin tapauksiin, joissa on käytetty omankädenoikeutta.

Sinä olet natsi-joka-haluaa-tappaa-kuusi-miljoonaa-juutalaista
ja huppupää-joka-haluaa-lynkata-viattomia-mustia-miehiä.

Ei ole mitään mieltä myöntää tai kieltää syytöksia. Vasemmistolaisen logiikan mukaan homoavioliittojen vastustaminen on todiste siitä että olet homo, ja valkoisten oikeuksien puolustaminen todiste siitä että olet murhanhimoinen mielipuoli. Kyseessä on kiero vihjailuun ja “guilty by association”-ajatteluun perustuva peli. Voit olla läheisesti ja avoimesti tekemisissä kotimaassa toimineen terroristin kanssa ja tulla valituksi Yhdysvaltojen presidentiksi, jos tuo nimenomainen terroristi sattuu olemaan vasemmistolainen, mutta Southern Poverty Law Centerin harjoittamassa kaksinaamaisessa Kuusi erottavaa askelta -pelissä suhtautuminen valkoiseen nationalismiin ei ole yhtä lempeää. Jopa republikaanipoliitikot, jotka tukevat Israelia ja Obaman armahtamista yhteyksistään, ovat vasemmistolaisten räyhäräähköjen silmissä parantumattomia rasistisia lurjuksia.

On olemassa joitain yksilöitä, jotka ovat onnistuneet pujahtamaan tabuja vartioivien tiheiden retoristen laser-sensorien lävitse. Noilla miehillä ja naisilla on mahdollisuus muotoilla ja välittää sanomansa juuri niin kuin he haluavat. Traditionalist Youth Networkin organisaatiorakenteeseen kuuluu “varjo-osastoja”, jotka saavat kannattajiltamme resursseja ja tukea, vaikka nämä ovat brändänneet itsensä verrattain maltillisesti. Tässä ei ole mitään pahaa, eikä meillä kaikilla ole vaadittavaa luonnetta tai olosuhteita ryhtyäksemme täysiverisiksi valkoisiksi nationalisteiksi. Mutta sinä et voi, eikä sinun missään nimessä pidäkään ryhtyä seisomaan jonkin ajatuksen takana, ellet ole valmis kuvaannollisesti kaivautumaan jaloillasi maahan ja seisomaan järkähtämättä asemissasi. Kyse on kuin susilaumasta, jolloin karkuunjuokseminen ja piiloutuminen vain innostaa sitä. Samoin tovereiden heittäminen näiden susien raadeltavaksi saa aikaan saman vaikutuksen.

“Solidaarisuus” on käsite jota vasemmisto intohimoisesti käyttää, mutta niin vieras meidän piireissämme, että valkoinen solidaarisuus kuulostaa ilmaisuna lähes ristiriitaiselta. Valkoinen nationalismi on hyvin laaja käsite, joka voi sulkea sisäänsä kenet tahansa, joka sattuu olemaan valkoinen sekä etninen ja/tai rodullinen nationalisti. Piste. On muodikasta käyttää retorista temppua, jolla pyritään välttämään valkoiseksi nationalistiksi leimautumista esittämällä jokin tiettyä ahdasta tarkoitusta varten luotu määritelmä. Mutta meidän vihollisiamme ei hämätä niin helposti, ja tämä olevinaan niin nerokas taktiikka vain lisää eroosiota solidaarisuuteemme ja voimaamme kohtaan.

Jos vain pystyisimmekin olemaan sitä mitä meidän vastustajamme väittävät meidän olevan: fasisteja. Sen tajuaminen, että meidän täytyy kääriä jokainen hauras osa liikkeestämme särkymättömäksi vitsakimpuksi, on välttämätön ensimmäinen askel siinä prosessissa, että pystymme muuttumaan satunnaisesta laumasta voimattomia toisinajattelijoita yhdistyneeksi myrskyrintamaksi, joka pystyy murtamaan opposition ja takaamaan tulevaisuuden kansallemme ja uskollemme.

Source: http://sarastuslehti.com/2013/11/27/yhdista-itsesi-aariainekseen/

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared.
 
Comments are moderated. If you don't see your comment, please be patient. If approved, it will appear here soon. Do not post your comment a second time.
 
Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Our Titles

  White Identity Politics

  The World in Flames

  The White Nationalist Manifesto

  From Plato to Postmodernism

  The Gizmo

  Return of the Son of Trevor Lynch's CENSORED Guide to the Movies

  Toward a New Nationalism

  The Smut Book

  The Alternative Right

  My Nationalist Pony

  Dark Right: Batman Viewed From the Right

  The Philatelist

  Novel Folklore

  Confessions of an Anti-Feminist

  East and West

  Though We Be Dead, Yet Our Day Will Come

  White Like You

  The Homo and the Negro, Second Edition

  Numinous Machines

  Venus and Her Thugs

  Cynosura

  North American New Right, vol. 2

  You Asked For It

  More Artists of the Right

  Extremists: Studies in Metapolitics

  Rising

  The Importance of James Bond

  In Defense of Prejudice

  Confessions of a Reluctant Hater (2nd ed.)

  The Hypocrisies of Heaven

  Waking Up from the American Dream

  Green Nazis in Space!

  Truth, Justice, and a Nice White Country

  Heidegger in Chicago

  The End of an Era

  Sexual Utopia in Power

  What is a Rune? & Other Essays

  Son of Trevor Lynch's White Nationalist Guide to the Movies

  The Lightning & the Sun

  The Eldritch Evola

  Western Civilization Bites Back

  New Right vs. Old Right

  Lost Violent Souls

  Journey Late at Night: Poems and Translations

  The Non-Hindu Indians & Indian Unity

  Baader Meinhof ceramic pistol, Charles Kraaft 2013

  Jonathan Bowden as Dirty Harry

  The Lost Philosopher, Second Expanded Edition

  Trevor Lynch's A White Nationalist Guide to the Movies

  And Time Rolls On

  The Homo & the Negro

  Artists of the Right

  North American New Right, Vol. 1

  Some Thoughts on Hitler

  Tikkun Olam and Other Poems

  Under the Nihil

  Summoning the Gods

  Hold Back This Day

  The Columbine Pilgrim

  Confessions of a Reluctant Hater

  Taking Our Own Side

  Toward the White Republic

  Distributed Titles

  Reuben

  The Node

  The New Austerities

  Morning Crafts

  The Passing of a Profit & Other Forgotten Stories

  Gold in the Furnace

  Defiance