- Counter-Currents - https://counter-currents.com -

Syyt vapaaehtoiseen kuolemaan

gaul [1]258 words

Suomentanut Timo Hännikäinen

English version here [2]

Olen terve niin ruumiiltani kuin sielultani, ja rakastan suuresti vaimoani ja lapsiani. Rakastan elämää enkä odota mitään sen jälkeen, paitsi kenties rotuni ja ajatusteni säilymistä. Elämäni iltapuolella ja ranskalaista ja eurooppalaista kotimaatani uhkaavien suunnattomien vaarojen edessä tunnen kuitenkin velvollisuudekseni toimia niin kauan kuin minulla on vielä voimia jäljellä. Pidän välttämättömänä uhrata itseni murtaakseni meitä riivaavan letargian. Luovun siitä mitä elämästäni on jäljellä esittääkseni vastalauseen ja laskeakseni perustan. Valitsin vahvasti symbolisen paikan, Pariisin Notre Damen katedraalin, jota kunnioitan ja ihailen: nerokkaat esi-isäni rakensivat sen vielä vanhempien kulttien pyhälle paikalle, jossa se muistuttaa ikimuistoisista juuristamme.

Kun monet ovat elämänsä orjuuttamia, tekoni ilmentää tahdon etiikkaa. Annan itseni kuolemalle havahduttaakseni uinuvat mielet. Kapinoin kohtaloa vastaan. Esitän vastalauseeni sielun myrkyille ja päälle vyöryvien ihmisten halulle tuhota identiteettimme ankkurit kuten perhe, vuosituhantisen sivilisaatiomme intiimi perusta. Puolustaessani kaikkien kansojen identiteettiä heidän kotimaissaan vastustan samalla rikollista yritystä vaihtaa meidän kansamme.

Vallitseva ajattelu ei pääse eroon tuhoisasta hämäryydestään, ja eurooppalaisten täytyy kantaa seuraukset. Meiltä puuttuu yhteisen uskonnon ankkuri, mutta jaamme aina Homerokseen saakka ulottuvan yhteisen muistin, tallelokeron kaikille arvoille joille tuleva uudelleensyntymämme perustetaan kun kerran irtaannumme äärettömyyden metafysiikasta, kaikkien modernien ylettömyyksien turmiollisesta lähteestä.

Pyydän etukäteen anteeksi kaikilta, joille kuolemani aiheuttaa kärsimystä, ensiksi ja ennen kaikkea vaimoltani, lapsiltani ja lastenlapsiltani, kuten myös ystäviltäni ja seuraajiltani. Mutta kunhan tuska ja järkytys hälvenevät, he epäilemättä ymmärtävät tekoni merkityksen ja muuntavat surunsa ylpeydeksi. Toivon että he kestävät koettelemukset yhdessä. Viimeaikaisista kirjoituksistani he löytävät vihjauksia ja selityksiä ratkaisulleni.

Huomautus:

Lisätietoja voi kysyä kustantajaltani, Pierre-Guillaume Roux’lta. Hän ei tiennyt ratkaisustani, mutta hän on tuntenut minut kauan.